Szoboszlai: Mi akartuk jobban a győzelmet!; Három magyar csapattal rajtol a női kézilabda BL

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.09.08. 23:43
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Még mindig a csütörtök esti szerbverésről. Az Európa-bajnoki selejtező legnehezebb meccsét sikerrel vívta meg Belgrádban Marco Rossi válogatottja – Szoboszlai Dominikkal Somogyi Zsolt beszélt a lefújás után, és a Liverpool sztárja kategorikusan elutasította a felvetést, hogy sztár lenne, de beszámolt arról, hogy mi hangzott el a mérkőzés előtt a magyar öltözőben, és hogy miben rejlik szerinte a csapat ereje. Címlapsztori két oldalon.
Még mindig a csütörtök esti szerbverésről.
Az Európa-bajnoki selejtező legnehezebb meccsét sikerrel vívta meg Belgrádban Marco Rossi válogatottja – Szoboszlai Dominikkal Somogyi Zsolt beszélt a lefújás után, és a Liverpool sztárja kategorikusan elutasította a felvetést, hogy sztár lenne, de beszámolt arról, hogy mi hangzott el a mérkőzés előtt a magyar öltözőben, és hogy miben rejlik szerinte a csapat ereje. Címlapsztori két oldalon.

Bezárt a magyar átigazolási piac. Egyoldalas összeállításban minden, amit az OTP Bank Liga nyári játékosmozgásairól tudni érdemes.

Szombaton rajtol a női kézilabda Bajnokok Ligája. Ráadásul három magyar csapattal, hiszen nemcsak a legutóbb final fouros FTC és Győr, hanem a Debrecen is ott van a mezőnyben. Beharangozó és esélylatolgató egy oldalon.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. Pigniczki Fannival, a 80 éves Szántó Imrével, Gyulai Mártonnal, a Gianluigi Buffon-sorozattal és az átigazolási időszak futballkuriózumaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik