Matthäus továbbra is rendszeresen jár Budapestre; Csank, Hajdú B. és Szivics a válogatottról, a Fradiról és a MK-fordulóról

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2023.09.13. 23:18
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

A futballválogatott Belgrádban győzte le Szerbiát (2–1), hat forduló után – négy mérkőzést játszva, mert kétszer szabadnapos volt – tíz ponttal áll Eb-selejtezős csoportja élén, miközben a Ferencvárosnál a szerb Dejan Sztankovicsot nevezték ki a csapat élére, a hétvégén pedig Magyar Kupa-forduló következik. Heti hármas című kerekasztal rovatunkban Csank János korábbi szövetségi kapitány, Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, valamint Tomiszlav Szivics MK-győztes edző véleményére voltunk kíváncsiak.A futballválogatott Belgrádban győzte le Szerbiát (2–1), hat forduló után – négy mérkőzést játszva, mert kétszer szabadnapos volt – tíz ponttal áll Eb-selejtezős csoportja élén, miközben a Ferencvárosnál a szerb Dejan Sztankovicsot nevezték ki a csapat élére, a hétvégén pedig Magyar Kupa-forduló következik. Heti hármas című kerekasztal rovatunkban Csank János korábbi szövetségi kapitány, Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, valamint Tomiszlav Szivics MK-győztes edző véleményére voltunk kíváncsiak.

Lothar Matthäus korábbi magyar szövetségi kapitány, aranylabdás labdarúgó továbbra is rendszeresen jár Budapestre, és tudja, mitől sikeres Marco Rossi csapata. Természetesen arról is kérdeztük, ki lesz a német válogatott új szövetségi kapitánya? Az utóbbi években televíziós szakkommentátorként dolgozó hajdani klasszis szerint a többség Jürgen Kloppot szeretné a kispadon látni, csakhogy őt szerződés köti a Liverpoolhoz. Matthäus hosszú távon Julian Nagelsmannra, rövid távon Rudi Völlerre voksolna, azt azonban kizártnak tartja, hogy külföldi trénerre bízzák a Nationalelfet.

A női K–2 500 méter duisburgi előfutamában a rajtot rontotta el Fojt Sára és Pupp Noémi, a középfutamban a mai napig sem tudják, mi hibádzott. Ami biztos: elúszott az olimpiai kvóta – egyelőre. A Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia 19 éves kajakosa, Fojt Sára lapunknak elárulta, sem a szövetségi kapitánnyal, Hüttner Csabával, sem edzőjével, Csipes Ferenccel sem beszéltek mélységében a történtekről; úgy tartották, jobb, ha lezárják e fejezetet, és előre tekintenek a jövő májusi szegedi pótkvalifikációs világkupaversenyre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik