Csak két arany Párizsból? Ki van zárva…; Fehérvári és mezőkövesdi kupakudarc – vasárnap

Vágólapra másolva!
2023.09.16. 23:55
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Szakmainak beállított elemzés szerint csak két aranyat nyerünk az olimpián. Más kérdés, hogy több érmet, 21-et, mint Tokióban – megnéztük, hogy mennyire (ir)reális a jóslat, alátámasztva sportolóink idei világbajnoki szereplésével, megszólaltatva legeredményesebb sportágaink kapitányait és a MOB-ot, továbbá rögzítve, hogy a jövő nyári olimpia előtt hogyan áll a kvóták tekintetében a magyar sport. Címlapsztori két oldalon.Szakmainak beállított elemzés szerint csak két aranyat nyerünk az olimpián. Más kérdés, hogy több érmet, 21-et, mint Tokióban – megnéztük, hogy mennyire (ir)reális a jóslat, alátámasztva sportolóink idei világbajnoki szereplésével, megszólaltatva legeredményesebb sportágaink kapitányait és a MOB-ot, továbbá rögzítve, hogy a jövő nyári olimpia előtt hogyan áll a kvóták tekintetében a magyar sport. Címlapsztori két oldalon.

Monstre Magyar Kupa-forduló – vezéráldozatokkal. Elhullott a bajnokságban is dadogó Fehérvár és Mezőkövesd, ugyanakkor nyolcat vágott a nagyecsedi „népünnepélyen” Dejan Sztankovics első meccsén az FTC. MK-meccsdömping három oldalon.

…és még Benczur Mártonnal az U20-as világbajnok női pólósokról, Muskó Péter kapitánnyal a svédeket hajszál híján elkapó férfi asztaliteniszezőkről, Szoboszlai újabb 90 perce a Liverpoolban, női kézilabda BL-magyarok, F1-es szingapúri időmérő, Davis-kupa-siker és a második Volán-remeklés a dél-tiroli jégen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik