Rajthoz! Kezdődik a Bajnokok Ligája; Nagy Zsolt visszatért, és újra a válogatottba vágyik

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.09.18. 23:53
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Kedden nyolc mérkőzéssel rajtol a BL 2023–2024-es csoportköre. Minden, amit az új kiírásról tudni érdemes, rekordok, statisztikák, esélylatolgatás, változó keretek és a nagy kérdés, hogy ki lesz képes megállítani a Manchester Cityt – továbbá az induló BL magyarjai két oldalon.Kedden nyolc mérkőzéssel rajtol a BL 2023–2024-es csoportköre. Minden, amit az új kiírásról tudni érdemes, rekordok, statisztikák, esélylatolgatás, változó keretek és a nagy kérdés, hogy ki lesz képes megállítani a Manchester Cityt – továbbá az induló BL magyarjai két oldalon.

Nagy Zsolt hét hónap után visszatért, és vissza is jutna oda, ahol volt. A Puskás Akadémia játékosa a Magyar Kupában már pályára lépett, nehéz időszakon van túl, de azon lesz, hogy Marco Rossi is mihamarabb újra felfigyeljen rá. Judi Ádám interjúja.

Török Zoltán új Sopront épít. A tavalyi Euroliga-győztes női kosárlabda első embere Bobory Balázsnak elmesélte, mi vezetett ahhoz, hogy most vissza kelljen lépni a jövőbeni sikerek érdekében.

És még: Muszukajev-csoda Belgrádban, MK-sorsolás futballban, Szoboszlai Henderson nyomdokain, Hári János a Volán szuper idénykezdéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik