Remek kupabelépő: Dejan Sztankovics újabb győzelme a Fradival; Lőw Zsolt: Különleges helyet foglal el a szívemben ez a mérkőzés

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.09.21. 23:44
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánló:

A magyar bajnokcsapat az Európa-konferencialiga csoportmérkőzésén – immár az új vezetőedzővel, Dejan Sztankoviccsal a kispadon – hátrányból felállva, 3–1-re legyőzte a szerb FK Csukaricskit az FTC. A zöld-fehérek találkozójával, valamint a Liverpool és a Topolya El-meccséről részletes beszámoló a pénteki Nemzeti Sportban.A magyar bajnokcsapat az Európa-konferencialiga csoportmérkőzésén – immár az új vezetőedzővel, Dejan Sztankoviccsal a kispadon – hátrányból felállva, 3–1-re legyőzte a szerb FK Csukaricskit az FTC. A zöld-fehérek találkozójával, valamint a Liverpool és a Topolya El-meccséről részletes beszámoló a pénteki Nemzeti Sportban.

Thomas Tuchel hiányában Lőw Zsolt vezette a Bayern Münchent szerda este a Manchester United elleni BL-meccsen, a bajor együttes színeiben Thomas Müller a 100. BL-győzelmét ünnepelhette, a potyázó André Onana pedig magára vállalta a manchesteri vereséget. Gyenge Balázs összefoglalója.

Aho Nina: Még csak a munka felét végeztük el. Tizenöt pontos előnyből várhatja az Euroliga selejtezőjének hazai visszavágóját a DVTK női kosárlabdacsapata, de az együttes hátvédje szerint fontos, hogy szerények maradjanak. Londonból Fazekas Zoltán jelentkezett.

Váratlan formahanyatlást láthattunk a Red Bulltól a Formula–1 Szingapúri Nagydíján, de az ellenfelek így is óvatosak a Japán Nagydíj előtt. Szuzukában az éllovas biztossá teheti hatodik csapatbajnoki címét. Szeleczki Róbert írása.

Márton Anita: Mindent ugyanúgy csinálnék. Bejelentette visszavonulását az olimpiai bronzérmes súlylökő, aki tökéletes lezárásnak érzi a budapesti világbajnokságot, és a jövőben sem szakad el az atlétikától. Patai Gergely interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik