Voksán Virág kiosztotta a párját: rendesen összevesztek a kamerák előtt

Voksán Virág és Laci a Nyerő Páros pénteki adásában összevesztek az egyik feladat során.

Voksán Virág és párja veszekedése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros pénteki adásában több páros egyik vagy éppen mindkét tagja kieresztette a gőzt. Minden évadban feszültséget kelt az a játék, amelyben a fiúk választanak női ellenfelet szerelmüknek egy-egy erőnléti vagy ügyességi feladatban - vagy fordítva, a lányok a fiúknak.

Ezúttal az utóbbi történt, és Voksán Virág egyik párosítása annyira nem tetszett párjának, Lacinak, hogy rendesen összevesztek a kamerák előtt. 

Voksán Virág és párja veszekedése 

- Nem érted a lényegét ennek az egésznek! - fakadt ki Laci, aki szerint Virág számára előnytelenül választott neki ellenfelet. 

voksan-virag
Fotó: RTL/Ágota Csaba

- Én nem értem? Mert te nagyon érted, te matekozó zseni! De miért gondolod, hogy nem fog menni?! - vágott vissza a DJ. 

- Nyerni akarunk, nem? - görgette tovább a dühét Laci. 

- Én úgy gondoltam, hogy ebben ügyes leszel. Ez is baj? Hosszú a lábad, nem? 

voksan-virag-parja3
Fotó: RTL/Ágota Csaba

- Ha nyerek, akkor visszaszívom. 

- Ha nem, akkor elválunk! - replikázott Voksán Virág. 

- Egy kifli miatt? Látja, hogy miben vagyok jó, akkor abba tegyen be - majd Laci jelezte, Virág inkább ne is szóljon hozzá, mire a párja közölte, csinálja inkább jól a feladatot, de ha így áll neki, nem fog menni, úgyhogy szívja fel magát. 

voksan-virag-parja4
Fotó: RTL/Ágota Csaba

Végül a párbajt Laci nyerte, tehát Voksán Virág jól választott neki ellenfelet, közölte is, hogy várja a bocsánatkérést, amit meg is kapott.  

Voksán Virág álomotthona

Hatalmas és gyönyörű családi házat hoztak létre. Az emeleten három hálószoba és egy fürdő, a földszinten egy hatalmas amerikai konyhás nappali található.

Voksán Virág álomotthona: ebben a hatalmas házban lakik szerelmével és két gyerekével

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Ágota Csaba

Ezt is szeretjük