Evelin kitálalt Vastag Csabáról a kiborulása után: ez a gyenge pontja

Vastag Csaba viselkedése mindenkit meglepett a Nyerő Páros pénteki adásában.

vastag-csaba-feleselgec5
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba kitörését mindenki értetlenül fogadta a Nyerő Páros pénteki adásában - egészen addig, amíg felségével együtt meg nem magyarázták. 

Az énekesnek egy legóelemekkel felszórt szőnyegen keresztül, zokniban futva kellett egy pohárral áttöltenie az egyik kancsóból a másikba a vizet Henry Kettnerrel versenyezve. 

Vastag Csaba gyenge pontja

Vastag Csaba alig ért azonban a kancsóhoz az első pohárral, feladta a játékot, a poharat pedig dühösen elrúgta, az Sebestyén Balázs feje mellett repült el. 

vastag-csaba-gyenge-pontja
Fotó: RTL/Ágota Csaba

A felesége pattant fel a lányok ülőhelyéről, hogy párját nyugtatgassa, majd Sebestyén Balázs is arra kérte, menjen vissza a játék területére. Magyarázatba Evelin fogott. 

- Azért volt ez a kitörés egyébként, mert ő gyerekkora óta…

vastag-csaba5
Fotó: RTL/Ágota Csaba

- Semmi gáz. Nehogy elmondd! Nehogy elmondd! - tiltakozott az énekes, de Sebestyén Balázs is arról kérdezte, min borult ki. 

- A talpához nem szabad hozzáérni - árulta el Evelin.

vastag csaba feleslege8
Fotó: RTL/Ágota Csaba

- De senki! Én se fogom meg a talpamat, annyira érzékeny. A zoknimba úgy ugrok be reggel. Erre most valaki nagyon jól rátalált - vallotta be Vastag Csaba. 

- Ahhoz képest ezt nagyon jól tűrte. És a többiek ezt kihasználták, hogy ő ilyen érzékeny - mondta a magáét Evelin. 

nyero-paros
Fotó: RTL/Ágota Csaba

Utóbbit a többi lány kikérte magának, hisz mostanáig senki sem tudott arról, hogy az énekesnek a talpa az Achilles-sarka. Vastag Csaba is azt mondta, ő nem hibáztat senkit, hisz erről senki sem tudott, véletlenül adódott ez a helyzet. 

Vastag Csaba káromkodása

A Nyerő Páros szereplői lehetőséget kaptak arra, hogy név nélkül kérdéseket írjanak. Vastag Csaba egy ponton annyira ideges lett, hogy dühös káromkodásokkal adta ki a mérgét. 

Vastag Csaba üvöltve káromkodott a kamerák előtt: „Megmutatta az igazi énjét!”

Vastag Csaba a Nyerő Páros csütörtöki adásában annyira felhúzta magát, hogy káromkodásokkal tűzdelve mondta a magáét.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Cover-fotó: RTL/Ágota Csaba

Ezt is szeretjük