Király Linda: „Mi, teltebb nők is tudunk szexik és dögösek lenni” - Ezért vállalta el a Dancing with the Starst

Király Linda nem csak magának szeretne bizonyítani a Dancing with the Stars negyedik évadában.

Király Linda a Dancing with the Starsban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Király Linda is táncparkettre lép a Dancing with the Stars október 14-én induló, negyedik évadában. Profi táncpartnere Suti Andris, a latin-amerikai táncok országos bajnoka

Az énekesnő és dalszerző vérében van a ritmus, és olyan ember, aki a színpadra lépéskor a tőle telhető legjobbat nyújtja. A Feminának elárulta, nincs ez másképp akkor sem, ha nem a mikrofon mögött áll, hanem táncpartnerével szerepel. 

Király Linda a Dancing with the Starsban

- Nyilván mindenki szeretne minél tovább bent maradni a műsorban, ugyanakkor úgy vagyok vele, ha úgy alakul, hogy csak másfél hónapig tanulhatok egy zseniális táncostól, már nyertem. Örülök, hogy elvállaltam, még akkor is, ha már az első próba után fájt minden porcikám. Andris nagyon maximalista, és én is komolyan veszem a dolgot, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy sokáig tudjunk együtt táncolni.

kiraly-linda-dwts
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Amikor megérkezik egy ilyen felkérés, nemcsak azt kell átgondolni, szívesen elvállalja-e az ember, hanem azt is, belefér-e az életébe, hogy több héten, sőt hónapon keresztül a Dancing with the Starsról szóljanak a mindennapjai. Te vacilláltál?

- Azért is gondolkodtam, mert nem vagyok az a klasszikus táncosalkat. Magamnak és más, hasonlóan teltebb alkatú nőknek szeretnék egy picit bizonyítani, hogy 

igenis, mi is tudunk szexik és dögösek lenni, meg táncolni. 

- A Dancing with the Stars nekem kicsit az önbizalomnöveléséről is szól, hogy a tánc által több legyen az önbizalmam és lelkileg is erősödjek.

kiraly-linda-dancing2
Fotó: TV2

- A korábbi évadokban és a 2023-asban is találkozunk olyan versenyzőkkel, akik esetében a tánc gyerekkorukban vagy a szakmájukból adódóan része volt az életüknek. A te estedben milyen formában volt jelen?

- Szinte semmilyenben! Abból áll a tánctudásom, hogy elmegyek egy klubba a barátnőimmel, és tekerjük. Gigivel (Radics Gigi, aki szintén szerepel az idei évadban - a szerk.) azon szoktunk nevetni, hogy elmegyünk ketten bulizni, és ennyi a tánctudásunk. Viszont nagyon szeretjük a zenét, nagyon szeretünk mozogni, ezért bízom benne, hogy sok mindent magamba tudok szippantani. 

- Vannak olyan táncműfajok, amiket kifejezetten vársz?

- Nagyon-nagyon szeretem az összes latin táncot. Szerintem annyira dögösek, annyira nőiesek! Szeretném megtanulni az összeset. A hiphopot is imádom. Mindent kipróbálnék, szerintem, ha megtanulok végre rendesen táncolni, azt életem végéig tudom hasznosítani. 

kiraly-linda-dancing
Fotó: TV2

- A táncórák nemcsak koncentrációt igényelnek, hanem fizikai állóképességet is. Készültél külön a próbákra?

- Sokat sétáltam, de külön nem készültem, kicsit sűrű volt a nyár, dolgoztam, sokat utaztam, Amerikában is voltam. Leginkább a nyújtásra figyelek, arra, hogy ne sérüljek meg. A kardió biztos meglesz a táncedzésekkel, ezenkívül pedig - ahogy profi partnerem is mindig mondja - fejben dől el minden. 

- Említetted, hogy maximalista vagy. A dalszerzést és a fellépéseket a műsor idejére félretetted?

- Lesznek koncertjeim, de minimálisra csökkentettem, mert nagyon fontos számomra, hogy tényleg tudjak koncentrálni erre a feladatra. A napokban jelent meg a legújabb dalom, a Bánj velem szépen, de ezen kívül most csak a Dancing with the Starsra koncentrálok. 

A Dancing with the Stars 2023 szereplői

Az október 14-én elstartoló évadban is öt férfi és öt női sztár lép a parkettre szombatonként. Képes összeállításunkban megnézheted a párokat.

Ők a Dancing with the Stars szereplői: Eszenyi Enikő és Marics Peti is köztük van

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük