Vastag Csaba féltékeny lett erre a sztárra: Evelin direkt húzza az agyát néha

A Nyerő Páros csütörtöki adásában Vastag Csaba és felesége, Evelin féltékenységi jelenetének lehettünk tanúi.

Vastag Csaba féltékeny
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy Vastag Csaba és felesége közötti féltékenységi jelenetnek lehettünk tanúi a Nyerő Páros csütörtöki adásában. 

A férfiak a villabeli pénzből némi összeg levonásával megvehették párjuk fodrászának Frohner Fecót, aki két évaddal korábban Kárpáti Rebekával szerepelt az RTL sztárpáros vetélkedőjében, így ismerte a járást a villában. 

Vastag Csaba féltékeny

Amikor a sztárfodrász trikóra vetkőzve Henry Kettner párjának készített frizurát a medence partján, Vastag Csaba rászólt a villában a feleségére: „Ne nézzed már annyira, jó!” - miközben ő maga is figyelemmel kísérte, mi zajlik az udvaron. 

- Nem normális, esküszöm! Beteg az agyad, ezt komolyan mondom! (…) Ezt most már hagyd abba, elég volt a műsorból, ne legyél féltékeny, nincsen semmire okod - válaszolta neki Vastagné Domján Evelin. 

- Soha az életemben nem voltam féltékeny. Most nem tudom… Szerintem Evelin személyisége… Azért adsz rá okot elég sokszor! Vagy nem is okot, de te is szeretsz poénkodni ezzel - mondta a kibeszélő szobában Vastag Csaba. 

vastag-csaba-felesege-nyp3
Fotó: RTL/Nyerő Páros

- Igen, mert szeretem húzni az agyad. De te is tudod, hogy húzom az agyad! Belőlem nagyon jó érzést váltott ki, hogy Csabi ilyen volt, mert a villában már tíz napja nem volt féltékeny, hiányzott nekem ez a tulajdonsága, úgyhogy én nagyon örültem, hogy bejött a Fecó, és legalább éreztem azt, hogy még mindig szeretsz - vallotta be a férje mellett ülve Evelin. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Vastagné Domján Evelin az esti beszélgetéskor is azt mondta a többi pár előtt, hogy imádja a férjében, hogy ilyen féltékeny. 

- Imádom benne, hogy ilyen! Imádom! Esküszöm! Szerintem ezért is szerettem belé amúgy. Sőt, én sokszor rá is játszok direkt. Ma is rájátszottam a Fecónál direkt, hogy kijöjjön belőle.  

vastag-csaba-felesege-nyp5
Fotó: RTL/Nyerő Páros

- Én ezt a játékot nem bírnám elviselni - jegyezte meg ÉNB Joe. 

- Van benne jó - reagálta erre Vastag Csaba. 

- Jól van, Joe. Köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy nem bírnád elviselni - tette hozzá Evelin. 

- Azért nem bírnám elviselni, mert ha az én kedvesem hozzám tartozik, akkor velem ne játsszon! - indokolta Joe. 

Vastag Csaba feleségének beszólt ÉNB Joe

„Az én véleményem az, hogy azért nehéz olyan emberrel együtt élni, mint például Evelin...”

Vastag Csaba feleségének ez a sztár szólt be: „Hosszú távon nem hiszem, hogy működik”

ÉNB Joe nem fogta vissza magát, amikor a Nyerő Párosban Vastag Csaba feleségéről beszélt.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük