Vastag Csaba üvöltve káromkodott a kamerák előtt: „Megmutatta az igazi énjét!”

Vastag Csaba a Nyerő Páros csütörtöki adásában annyira felhúzta magát, hogy káromkodásokkal tűzdelve mondta a magáét.

Vastag Csaba káromkodása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dühödt káromkodásokat és még több feszültséget okozott a Nyerő Párosban az az esti feladat, amelynek a csütörtöki játék után valójában megbékélést kellett volna hoznia. A párok ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy név nélkül kérdéseket írjanak más párokra vagy adott személyre vonatkozóan. 

Vastag Csaba egy ponton annyira ideges lett, hogy dühös káromkodásokkal adta ki a mérgét. 

Vastag Csaba káromkodása

Henry Kettnernek az a kérdés szólt: mit gondol a klikkesedésről. Azt válaszolta, hogy nyilvánvalóan van két csapat, az övék a tétrakásnál és a játékoknál segíti egymást, de ezen túl mindeni más felé is nyitottak és barátságosak. Vastag Csaba ezt követően nehezményezte, hogy amikor Evelin felhozta a szerdai játékban a klikkesedést, a többiek nekiestek, és szerinte abban a feladatban mindenki hülyeségeket mondott. Amikor az érintettek védeni kezdték magukat, az énekes kiborult. 

Hadd mondjam már el b… meg, kib…ott óvoda, hogy nem lehet beszélni egy szót! A f…om kivan ezzel, tényleg, na!

- Mindenki olyan hülyeségeket mond, hogy nem igaz! Egyik be is ismerte, hogy taktikából teszi rá. Olyan f…ságot mondott valaki, hogy el sem hiszem! Tényleg most már! Egyébként a 12 emberből négyen mondták az Evelinre, hogy ő a legőszintétlenebb, ezek szerint akkor nyolcan nem. Rátok is mondták egy csomóan - mondta kiabálva a véleményét Vastag Csaba. 

Felesége, Evelin próbálta csitítgatni, de az énekes a nejére is ráripakodott: „Hagyjál már!”

A többi pár arcán ebben a szituációban látszott a megdöbbenés, az énekest még nem látták ennyire kifordulni magából. Voksán Virág párja, Laci a kibeszélő szobában azt mondta, szerinte Vastag Csaba megmutatta az igazi énjét. 

voksan-virag-laci(1)
Fotó: RTL/Nyerő Páros

- A Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel. Én akkorát néztem, hogy nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre! Én ott meg is lepődtem ezen az egész viselkedésén, és nem is tudtam hova tenni.

Vastag Csaba otthona

Először mutatták meg közös szerelmi fészküket. Impozáns helyen élnek, a lakás belső tereiben a meghittség és a luxus hangulata keveredik.

Vastag Csaba először mutatta meg otthonát: ilyen impozáns helyen élnek párjával

Vastag Csaba és szerelme, Evelin lakásában a meghittség keveredik a luxussal.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük