Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei 1 évesek lettek: fodros ruhácskáikban über cukik

Nagy Ervin és Borbély Alexandra életében egy évvel ezelőtt új fejezet nyílt: világra jöttek ikerlányaik.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikreinek születésnapja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy évvel ezelőtt Nagy Ervin és Borbély Alexandra már örömmámorban úsztak, ugyanis 2022. október 12-én világra jöttek ikerlányaik. Villámgyorsan eltelt ez a 12 hónap, mire kettőt pislogtunk, Elza és Franciska már első születésnapjukat ünnepelték.

A nagy nap alkalmából mindkét szülő posztolt a kislányokról: mindketten olyan fotókat tettek közzé, amin csemetéik über cuki ruhácskákat viselnek.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikreinek születésnapja

Nem túlzás, Nagy Ervin bejegyzésével nem lehet betelni. Az ő képén a lányai fodros ruhácskában játszanak. Meg kell zabálni, mennyire édesek így ünneplőben.

„1 éve futottam Prágából, hogy hazaérjek, mire jönnek! Nem értem oda! Ők viszont ideértek hozzánk a Földre... drágáim... mindeneim...” - írta a képhez az édesapa.

Ha alaposabban szemügyre vesszük a felvételt, még több aranyos részletre lehetünk figyelmesek. Például, hogy egyikük csak a jobb lábán visel cipőt, a balról a játék hevében már lekerült a bársony, rózsaszín balerinacipő. Az is tündéri, milyen elmélyülten játszanak.

A kommentszekció természetesen megtelt köszöntésekkel, rengetegen kívántak boldog születésnapot a gyerkőcöknek.

Nézd meg Szinetár Dóra szülinapos kisfiát is!

Akármikor posztol a kisfiáról Szinetár Dóra a közösségi médiában, mindig hangsúlyozza, hogy kisfiából árad a szeretet. Ahhoz a friss videóhoz is hasonlókat írt, amelyet Benji születésnapján tett ki az oldalára.

Szinetár Dóra kisebbik fia 6 éves lett: a csákós Benji videójával nem tudunk betelni

Szinetár Dóri cuki szülinapozós videót töltött fel legkisebb gyermekéről az Instagram-oldalára.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük