Szinetár Dóra nagyobbik fia 27 éves lett: Marci ilyen jóképű férfi

Szinetár Dóra két szülinapozós fotót is posztolt legnagyobb gyermekéről, Marciról.

szinetár-cov
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

27 szál gyertya - ennyi égett Szinetár Dóra nagyobbik fiának szülinapi tortáján azokon a fotókon, amelyeket édesanyja tett ki az Instagramra az ünneplésről.

A színésznőnek három házasságából három gyermeke született. A két kisebb, Zorka és Benji arcát nem szokta megmutatni a közösségi médiában, de Marcit - mivel már nagykorú - olykor-olykor láthatjuk.

Szinetár Dóra fiának szülinapja

A születésnapjáról két felvételt posztolt: az elsőn együtt látható az anya-fia páros, a másodikon Marci a feleségével mosolyog.

Ide kattintva láthatod a képeket az Instagramon.

Együtt szerepeltek az Életünk története című műsorban 2021-ben.
Együtt szerepeltek az Életünk története című műsorban 2021-ben.
Fotó: RTL/Életünk története

"27 éves lett… néha egyértelmű, néha felfoghatatlan… de folyamatos büszkeség! És boldogság! A Jóisten Éltessen Nagyon Sokáig Édes Nagyfiam!!! Az egyik képen -ahol nem én vagyok látható mellette- ott az édes feleségével mosolyognak bele a világba. Ahogy általában…" - olvashatóak Szinetár Dóra szavai a fotók melletti leírásban.

A kommentelők több dolgot is megemlítettek a bejegyzést látva: először is sokan kiemelték, Marci mennyire jóképű fiatalember lett. Valaki azt jegyezte meg, olyan mintha édesanyja férfi változata lenne, annyira hasonlítanak.

Mások azon méláztak el, hogy repült el ilyen gyorsan az idő, és lett a cuki kisfiúból egy fess házasember.

"Ó, te jó ég! 27?? Elhiszem, hogy szinte el sem hiszed! De Isten éltesse a nagy kisfiadat!"

"Elképesztő, hogy ránézek a fiadra és Dóra mintha téged látnálak ffi kiadásban... Az arcvonásai, a füle, a mosolya teljesen, mintha téged látnálak Dóri." 

"Jóképű, fess fiatalember. Büszke lehetsz rá!!"

Nézd meg Szinetár Dóra fiának esküvői fotóját is!

Szinetár Dóra az Instagramon jelentette be, hogy idősebbik fia megnősült. Az ifjú pár és az örömanya fotójára pillanatokon belül özönleni kezdtek a gratulációk.

Szinetár Dóra fia megnősült: Marci 9 év után vette el a párját

Szinetár Dóra az Instagramon jelentette be, hogy Marci fia a hétvégén megnősült.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük