Jákob Zoltánra rányomult a 34 évvel fiatalabb Nati: izzott a levegő közöttük

Nati egyértelmű jelekkel tudatta Jákob Zoltánnal, hogy mennyire odavan érte.

Jákob Zoltánra rányomult Nati
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nagy Ő szerdai adásában izzott a levegő Jákob Zoltán és nála 34 évvel fiatalabb jelöltje, Nati között.

A húszéves lány a kettesben töltött idejük alatt szinte rátapadt a milliomos üzletemberre, a férfi belső combját is elkezdte simogatni.

Jákob Zoltánra rányomult Nati

Még csak hétfőn indult el a TV2-n A Nagy Ő harmadik évada, de máris zavarba ejtő pillanatoknak lehettek tanúi a tévénézők. A jelölteknek most már alkalmuk nyílt arra, hogy több időt tölthessenek kettesben Jákob Zoltánnal, aki egy hajókázásra vitte el a lányokat. Nati kihasználta a lehetőséget, és egyértelmű utalásokat tett a milliomos üzletembernek.

Jákob Zoltán eddig sem rejtette véka alá, mennyire tetszik neki Nati, de a köztük lévő 34 év korkülönbség felett mégsem tud szemet hunyni. A műsor előtt már volt dolga nála jóval fiatalabb partnerrel, így kissé vonakodik, hogy ismét egy Natihoz hasonló korú nővel randizzon.

-Túl jó tapasztalatom nem volt ebben… Sokkal többet tapasztaltam, mint te, aki még keresed az utad. Én már nagyjából megtaláltam, és te még próbálgatod a kis szárnyaidat - fogalmazott a férfi, mire a húszéves lány azonnal bedobta magát. 

- Nem gondolnám, hogy nem lennék érett ahhoz, hogy egy veled egykorú férfival igazi nőként érezzem nőnek magamat, és együtt legyünk. Kiállok azért, amit szeretnék - jelentette ki határozottan Nati, majd elkezdte simogatni az 54 éves milliomos belső combját.

- Juj, juj, a lényegere tapintottál - mondta zavarában Jákob Zoli.

Nati - nem meglepő módon - elárulta, számára mennyire fontos a kémia, és hogy egy férfival éreztesse, szexuálisan mennyire odavan érte. Bár valóban izzott kettőjük között a levegő, abban egyetértettek, mindketten hosszú távra keresnek partnert.

Jákob Zoltán otthona

Az üzletember luxusingatlana az egyik legértékesebb ingatlan az egész országban.

Íme a milliárdos Jákob Zoltán luxuslakása: úgy él, mint a hollywoodi sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: tv2play

Ezt is szeretjük