Bálint Antónia exe kitálalt a szakításról: Farkas tagadja, amiket a szépségkirálynő állít

Bálint Antónia exe szerint nem igaz, amiket a szépségkirálynő a szakítás előzményeiről mondott el.

Bálint Antónia és Farkas szakítása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bálint Antónia és párja szakításáról mi is beszámoltunk: a szépségkirálynő szeptember 22-én beszélt először arról, hogy Bársony Farkassal a Nyerő Párosban való szereplés után szétmentek. 

Akkor elárulta, a játék előtt már egyszer kimondták, hogy vége, a mosolyszünet viszont nem tartott sokáig, a realitybe újra egy párként mentek.

Bálint Antónia és Bársony Farkas szakítása

Farkas tagadja, hogy ez így történt volna, azt mondta, sosem békültek ki újra. Az elválást követően viszont megmaradt a baráti viszony, ezért mutatkoztak együtt rendezvényeken, és emiatt fért bele, hogy igent mondjanak a Nyerő Párosra is.

RTL NyeroParos2392293
Fotó: RTL/Nyerő Páros

Bár Bálint Antónia mást mond, Farkas állítja, az ő kérésére mondott igent a műsorra. Ezzel akarta segíteni, hogy visszatérhessen a médiaszereplésekhez, mert látta rajta, mennyire vágyik erre. 

- De egy perce sem költöztünk újra össze. A gyerekeim sem töltöttek egy percet sem abban a lakásban, ahol Toncsival és a lányával éltünk, és nem is állt már szándékomban, szándékunkban - ecsetelte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Farkas állítólag mára minden kapcsolatot megszakított Toncsival. Azt is leszögezte, ha visszapörgethetné az idő kerekét, semmit nem csinálna másképp, a Nyerő Párosba is ugyanúgy elmenne vele.

- Ugyanakkor a műsor csak megerősített benne, hogy jó döntést hoztam. Kiderült, hosszú távon valóban nem lenne működőképes a kapcsolatunk. Nem kell szégyellni kimondani, hogy 

nálunk a kémián, a vonzalmon túl nem sok minden működött. 

- A csapatmunka például semmilyen szinten, és ez a való életben is így volt.

Az 54 éves Bálint Antónia friss bikinis fotói

Bálint Antónia a Feminának elárulta, karcsú alakját a sportolói múltjának és annak köszönheti, hogy nemrég ismét elkezdett rendszeresen edzeni. 

Bálint Antónia friss bikinis fotókat posztolt: bomba alakjával mindenkit ámulatba ejt

Bálint Antónia friss bikinis fotói alapján mintha megállította volna az időt.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük