Szoboszlai: kedd este továbbjutunk!; Neymar bűnbak lett Brazíliában

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.10.15. 23:31
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

A szerbek felett aratott Eb-selejtezős sikert ünnepli az ország. Szoboszlai Dominik nagyinterjút adott Borbola Bencének, amelyben a litvániai meccs kapcsán ragyogó pozíciónk ellenére is nyugalomra int – és egyúttal győzelmet ígér kedd estére. Marco Rossi a szívet és a lelket emelte ki, amellyel a szerbek fölé kerekedtünk, de Loic Nego, Sallai Roland és Dragan Sztojkovics is elmondta véleményét a szombat estéről. A többi európai csoportról írt anyagokkal együtt Címlapsztori öt oldalon.A szerbek felett aratott Eb-selejtezős sikert ünnepli az ország. Szoboszlai Dominik nagyinterjút adott Borbola Bencének, amelyben a litvániai meccs kapcsán ragyogó pozíciónk ellenére is nyugalomra int – és egyúttal győzelmet ígér kedd estére. Marco Rossi a szívet és a lelket emelte ki, amellyel a szerbek fölé kerekedtünk, de Loic Nego, Sallai Roland és Dragan Sztojkovics is elmondta véleményét a szombat estéről. A többi európai csoportról írt anyagokkal együtt Címlapsztori öt oldalon.

Neymar amolyan bűnbakká vált Brazíliában a Venezuela elleni 1–1 után. A brazilok már világbajnoki selejtezőket vívnak, és eléggé kilátástalannak tűnnek, ami miatt a sztárokra zúdult a népharag. Mindenekelőtt a Szaúd-Arábiában levezető (?) Neymarra.

NOB-kongresszust tartanak Mumbaiban. Csurka Gergely helyszíni jelentéséből nem egy háttérinformáció kiderül, egyebek mellett az is, hogy puszta formalitásnak tűnik Fürjes Balázs keddi NOB-taggá választása.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet +4 oldalon. Benne a vigaszdíjként adott tíz mázsa brikettel, a jég hátán is megélő fotóssal, Robert Capával, Puskás Öcsi 1963-as gólpasszával a világválogatottban és a századelő vehemens futballellenességével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik