Tegyük meg az Eb felé az utolsó lépést!; Súlyemelés és öttusa: megmenekültek

2023.10.16. 22:59
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Felteheti az i-re a pontot, azaz már kedd este kijuthat az Eb-re a labdarúgó-válogatott. Marco Rossi együttese Litvániába is győzni ment, Bodnár Zalán és Szabó Miklós Telkitől Kaunasig végigkövette a csapat útját, a kapitány arról beszélt, hogy először ünnepelhetne oldalvonal mellett kijutást (három éve covidos volt az Izland elleni pótselejtezőn), Szalai Attila pedig a játékosok közös óhajáról, az újabb három pontról beszélt. Közben Ausztria is kvalifikált, míg a belga–svéd meccs egy vendégszurkolókat érő tragikus gyilkosság miatt félbeszakadt... Eb-selejtezős címlapsztori négy oldalon.Felteheti az i-re a pontot, azaz már kedd este kijuthat az Eb-re a labdarúgó-válogatott. Marco Rossi együttese Litvániába is győzni ment, Bodnár Zalán és Szabó Miklós Telkitől Kaunasig végigkövette a csapat útját, a kapitány arról beszélt, hogy először ünnepelhetne oldalvonal mellett kijutást (három éve covidos volt az Izland elleni pótselejtezőn), Szalai Attila pedig a játékosok közös óhajáról, az újabb három pontról beszélt. Közben Ausztria is kvalifikált, míg a belga–svéd meccs egy vendégszurkolókat érő tragikus gyilkosság miatt félbeszakadt... Eb-selejtezős címlapsztori négy oldalon.

Mumbaira figyel a sportvilág: elkezdődött a NOB indiai kongresszusa. Csurka Gergely a helyszínről egyrészt az öttusa és a súlyemelés programban maradásáról, másrészt öt új sportág felvételéről, harmadsorban a vendéglátó indiaiak mérhetetlen gazdagságáról írt, és nem feledkezett meg arról sem, hogy Fürjes Balázs személyében kedden új magyar tagja lehet a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Az ifjú dzsúdósok gondjaival, a korosztályos vívók remeklésével és a pályakerékpárosok új, kőbányai otthonával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik