Marco Rossi többé nem hoz ilyen döntést; Lakatos Rita megszerette Zwickaut

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2023.10.19. 00:06
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

„Nem az volt a fő oka az első félidei gyenge játékunknak, hogy Szoboszlai Dominik nem a szokott helyén játszott, hanem hátrébb, a középpályán, de vállalom a felelősséget ezért a rossz döntésért, amit többé nem követek el” – erről is beszélt önkritikusan Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Litvánia elleni, 2–2-es döntetlenre végződő Európa-bajnoki selejtezőt követően. Összeállításunkban megszólal a magyar együttes csapatkapitánya, a Liverpool légiósa is.„Nem az volt a fő oka az első félidei gyenge játékunknak, hogy Szoboszlai Dominik nem a szokott helyén játszott, hanem hátrébb, a középpályán, de vállalom a felelősséget ezért a rossz döntésért, amit többé nem követek el” – erről is beszélt önkritikusan Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Litvánia elleni, 2–2-es döntetlenre végződő Európa-bajnoki selejtezőt követően. Összeállításunkban megszólal a magyar együttes csapatkapitánya, a Liverpool légiósa is.

Szinte borítékolható, hogy a Fehérvár FC elleni bajnokin több lehetőséget kap Baranyai Nimród, a DVSC védője, mint az előző két U21-es Európa-bajnoki selejtezőn. Ugyanis a múlt héten Skócia ellen 3–1-re elveszített összecsapáson nem cserélték be, míg kedden, a Belgium ellen 1–0-ra elveszített találkozón nem került be a keretbe. „Nyilván fájt, és csalódásként éltem meg, hogy nem kaptam lehetőséget” – ismerte el lapunknak a 20 éves labdarúgó, aki arról is beszélt, hogy korábban támadóként is futballozott, sőt amikor az NB III-ban lép pályára, szélsőként is játszik.

„A norvég élmények nem vették el a kedvemet a légióskodástól, terveztem, hogy még kipróbálom magam külföldön, és Németország is szerepelt a célpontok között – mondta légiós összeállításunk e heti főszereplője, Lakatos Rita. Nem könnyítette meg a helyzetemet, hogy áprilisban kellett csapatot keresnem, de gyorsan megszerettem Zwickaut, a belváros igazán hangulatos, minden elérhető, nem kell elutazni nagyobb helyekre, ha valamire szükségem lenne.” A kézilabdázót arról is faggattuk, vajon 24 évesen ott tart-e a karrierjében, ahogyan egykor eltervezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik