Egy pont is sokat érne Genkben a Fradinak; Gazdag Dániel: Nyerni kell Bulgáriában

Vágólapra másolva!
2023.10.25. 23:22
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Nagyot lépne a továbbjutás felé a Fradi egy genki pontszerzéssel. Az Európa-konferencialiga csoportkörének harmadik fordulójában a sérült Varga Barnabást biztosan nélkülözi Dejan Sztankovics (és az idei meccseken már Marco Rossi is), de nélküle is a három pontot célozza meg a szerb mester. Címlapsztori két oldalon.Nagyot lépne a továbbjutás felé a Fradi egy genki pontszerzéssel. Az Európa-konferencialiga csoportkörének harmadik fordulójában a sérült Varga Barnabást biztosan nélkülözi Dejan Sztankovics (és az idei meccseken már Marco Rossi is), de nélküle is a három pontot célozza meg a szerb mester. Címlapsztori két oldalon.

...és még Bajnokok Ligája két oldalon, Topolya–Freiburg és Liverpool–Toulouse előzetes.

Gazdag Dániel bulgáriai sikerrel jutna ki az Eb-re. A Philadelphia Union légiósa 14 góllal és hat assziszttal zárta az MLS alapszakaszát, de már a válogatottra figyel, amellyel a következő alkalommal, azaz Bulgáriában máris megszerezné az egyenes ági Eb-részvételhez szükséges pontot. Cserháti András interjúja.

Barcelonában a Veszprém, Szegeden a Zagreb. Élesednek a csaták a férfi kézilabda BL-ben – minden, amit a magyar férficsapatok csütörtöki fellépéséről tudni érdemes, egy oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik