Rangos események és nyerő oddsok – jól jártak a sportfogadók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.11.06. 13:33
Címkék
Megújult külső, új funkciók és kibővült eseménypaletta – így lépett új korszakba az online sportfogadás Magyarországon. A tippmixpro.hu megújulását jól fogadták a játékosok, az új funkciókkal is élve százezrekre sőt milliókra váltották a nyerő oddsokat az oldalon. (x)


Jól nyitott a fogadáskészítő funkció, amellyel egy mérkőzésen belül több piacot is elhelyezhetnek a fogadók a szelvényükön A Napoli–Milan olasz bajnoki kapcsán a fogadáskészítőt használva érkeztek helyes voksok a döntetlenre, a „Mindkét csapat szerez gólt” jó tippel párosítva, hozzátéve, hogy Giroud is betalált a mérkőzésen, de akadt olyan szelvény is, amelyen a Liverpool győzelme mellé Szalah gólszerzését párosították. Egy ügyes TippmixPro játékos, aki a többi közt a Napoli–Milan találkozó eredményére is helyesen tippelt 950 Ft-os alaptéttel (összesen 19 950 Ft-os téttel), 5/7-es kombináció típusú fogadással 6 741 427 Ft-ot nyert.

A játékosok számára az egyik legnépszerűbb funkció a megújult TippmixPrón a Szuper Odds, aminek segítségével ugyanúgy az esemény végkimenetelére fogadhatnak, mint az “1X2” vagy a “Ki nyeri?” piac esetében, azonban az alapesetben felkínáltnál még magasabb oddsokkal. Remek példa erre a múlt hétvégi FTC–Újpest derbi, ahol kimagaslóan népszerű volt a végkimenetelhez kapcsolódó Szuper Odds. Ezzel a funkcióval egy szemfüles fogadó, aki a super oddsot adó a Boavista–Sporting CP találkozót fogadta meg 500 Ft-os alaptéttel (összesen 4000 Ft-os téttel), 7/8-as kombináció típusú fogadással 1 433137 Ft-ot nyert.

Szintén megújult és nagyon népszerű fogadási lehetőség az eseményeken belül a játékosokra vonatkozó piacok. A gólszerzők mellett immáron arra is lehet tippelni, hogy ki lövi a következő gólt, ki szerzi az első, illetve utolsó találatot, lesz-e olyan játékos, aki duplázik, esetleg 3 vagy több gólt szerez. Arra is lehet fogadni, hogy lesz-e öngól az adott mérkőzésen, de népszerűek a gólpasszos, lesszámhoz kapcsolódó piacok is. Az új oldalnak köszönhetően most már akár arra is lehet tippelni, hogy adott játékos mennyit passzol egy meccsen, mennyi szabálytalanságot követ el, eltalálja-e a kapufát, szerez-e gólt jobb vagy bal lábbal, illetve akár a gólszerzés módjára (fejes, öngól, büntető, szabadrúgás) is. A labdarúgáson kívül természetesen a többi népszerű sportágban is megtalálhatóak hasonló játékos-specifikus fogadási lehetőségek.

Újdonság a Tippmixpro kínálatában, hogy rengeteg „gyorspiacra” lehet tippelni, amit az indulás utáni napokban előszeretettel használtak a játékosok. Labdarúgás kapcsán lehet fogadni arra, hogy melyik időszakaszban lesz az első gól, adott csapat mikor talál be először a mérkőzésen, illetve, hogy adott időszakaszban lesz-e gól, vagy éppen szöglet. Mindezzel élőben egy-egy mérkőzés követése még izgalmasabbá vált, hiszen állandó és gyorsan váltakozó, igazán színes fogadási lehetőségek közül lehet válogatni. Természetesen a legkedveltebb, legnépszerűbb sportágak mindegyikére elérhetőek ezek a fogadási piacok.

A megújult Tippmixprón az Oddspiramist használva a labdarúgó NB I-es, NB II-es és Magyar Kupa-mérkőzésekre tippelve most megnövelheted a nyereményszorzódat, ezzel pedig az elérhető maximális nyereményedet is! Nem kell mást tenned, mint az említett versenysorozatokban sorra kerülő mérkőzések 1X2, Mindkét csapat szerez gólt, 1X2+Mindkét csapat szerez gólt, Gólszám “X” vagy Hendikep (3 kimeneteles) piacaira tippelned november 12-én délig legalább 4-es kötésben, mindezt úgy, hogy a szelvényeden szereplő kimenetelek mindegyike legalább 1,30-as nyereményszorzóval bír. Ezt követően a szelvényeden megjelenik az Oddspiramis opció, amit kiválasztva több százalékkal növelheted az eredő odds értékét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik