Sallai játékéra is van remény; Kun Anna a törött jobb keze helyett ballal vív a vk-versenyen

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.11.07. 23:29
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Marco Rossi keretet hirdetett – és Sallai Roland is benne van. A sok sérült pótlására igazából nem hívott be új neveket a kapitány, csak a korábban már kipróbált Németh Andrást, Sallai viszont megérkezett Telkibe, és van esély arra, hogy részleges combizomszakadásából felgyógyulva pályára lépjen még az Eb-selejtezőben. Címlapsztori két oldalon.Marco Rossi keretet hirdetett – és Sallai Roland is benne van. A sok sérült pótlására igazából nem hívott be új neveket a kapitány, csak a korábban már kipróbált Németh Andrást, Sallai viszont megérkezett Telkibe, és van esély arra, hogy részleges combizomszakadásából felgyógyulva pályára lépjen még az Eb-selejtezőben. Címlapsztori két oldalon.

Nagyüzem és negyedik forduló a BL-ben. Tisztul a kép, a Manchester City és az RB Leipzig például már ott van a kieséses szakaszban, a Sahtar ellen vesztes Barcelonának azonban még várnia kell – két oldalon minden, amit a Bajnokok Ligája keddi és szerdai játéknapjáról tudni érdemes.

Kun Anna jobb keze eltört, mégis indul a legnanói világkupaversenyen. Klasszis női párbajtőrözőnk ugyanis ballal is iskolázik, és hogy minden ranglistapontot azért ne veszítsen el, a gyengébbik kezébe fogja majd a fegyvert. Kovács Erika utánanézett, hogyan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik