Vége a bohózatnak: Szófiában játszunk a bolgárokkal; Grzelak: Fehérváron újraépítés zajlik

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.11.15. 00:46
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Az UEFA döntött: Szófiában, 18 órakor, zárt kapuk mögött játszunk. Minden, amit a bolgár–magyar bohózatba forduló helyszínválasztásáról tudni illik, továbbá Callum Styles-interjú két oldalon.Az UEFA döntött: Szófiában, 18 órakor, zárt kapuk mögött játszunk. Minden, amit a bolgár–magyar bohózatba forduló helyszínválasztásáról tudni illik, továbbá Callum Styles-interjú két oldalon.

Bartosz Grzelak maradt, és a Fehérvár elindult felfelé. A Fradi-verés után a fehérváriak svéd-lengyel mestere az edzői pálya buktatóiról, a Mol utáni korszakról és az erős közösségről is beszélt Borsos Lászlónak.

Varga Zsolt nem örülne, ha elmaradna az Eb. Az eredetileg Izraelbe tervezett januári kontinensviadal előtt a már biztos párizsi kvóta ellenére férfi vízilabda-válogatottunk szövetségi kapitánya nem nyugodt. Szeretne biztosat tudni arról, hogy az olimpiai csapat építésére az Európa-bajnokságot is rászánhatja-e.

Koch Máté már az olimpiai kvótáról szeretne nyilatkozni. Egyéni párbajtőr-világbajnokunk a hétvégi vk-bronzok után Kovács Erikának arról beszélt, hogy jó úton járnak, több mint valószínű a párizsi indulás, és ha a csapatból ketten kiválóan vívnak, az az esetek többségében elég is a sikerhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik