A magyar sport otthona nemcsak az olimpiát, hanem az oda vezető utat is megmutatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.11.14. 07:16
Címkék
Egy évvel ezelőtt kötött stratégiai együttműködési megállapodást a Magyar Olimpiai Bizottság és az MTVA. A megállapodás értelmében a magyar szurkolók minden eddiginél közelebbről követhetik a 2024-es olimpiai indulásért küzdő magyar sportolók útját Párizsig. A közmédia a következő ötkarikás játékokat is élőben közvetíti, ráadásul – a tokiói játékokhoz hasonlóan – valamennyi szomszédos országban is elérhető lesz a kábeles előfizetők számára. (x)

 

2024. az olimpiára vezető útról szól majd a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos otthonánál, az M4 Sport csatornánál. A közmédia sportcsatornája minden eddiginél több olimpiához köthető tartalommal készül. A „Párizsi beszállók” címen futó portrésorozatazokat a magyar sportolókat mutatja be, akik az ötkarikás kvótáért küzdenek. A kisfilmek változatos időpontokban tűnnek fel a csatornán, és megtalálhatók az m4sport.hu oldalon is.

A csatorna hamarosan új sorozatot is indít a közelgő ötkarikás játékok jegyében. Egy olyan magazinműsort, amelyhez hasonlót a nézők korábban még nem láthattak a közmédiában. A teljesen újragondolt elképzelés XXI. századi tematikával követi végig néhány sportolónk útját egészen a francia fővárosig.

A magazinokon kívül egy podcast-sorozattal is készül a csatorna az ötkarikás játékok jegyében, és ahogyan az eddigiekben, úgy a folytatásban is közvetíti az M4 Sport azokat az eseményeket, ahol a legnagyobb számban dőlnek el az olimpiai kvóták, legyen szó nemzetközi vagy hazai bajnokságokról. A kvalifikációs versenyek mellett olyan kiemelt eseményeket is élőben közvetít 2024-ben a sportcsatorna, mint a magyar olimpikonok eskütétele. A szurkolók rendkívül eseménydús kilenc hónapra készülhetnek egészen szeptemberig, a paralimpia végéig, amit szintén az ország legnézettebb sportcsatornáján láthatnak.

A párizsi olimpia 2024. július 26-án kezdődik és augusztus 11-ig tart, míg a paralimpiát augusztus 28. és szeptember 8. között rendezik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik