Nagy Ádám: Úgy készülünk, lesz mérkőzés Bulgáriában; Losonczi Dávid mégiscsak világbajnok lett!

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.11.13. 23:18
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Hetvenöt válogatottságával labdarúgó-válogatottunk legrutinosabb tagja Nagy Ádám, aki abban bízik, a soron következő, Bulgária és Montenegró elleni selejtezőn kivívják az Eb-részvételt, a rájuk ömlő híráradattól próbálták magukat függetleníteni, úgy készülnek, csütörtökön Bulgáriában lépnek pályára. Borbola Bence írása.Hetvenöt válogatottságával labdarúgó-válogatottunk legrutinosabb tagja Nagy Ádám, aki abban bízik, a soron következő, Bulgária és Montenegró elleni selejtezőn kivívják az Eb-részvételt, a rájuk ömlő híráradattól próbálták magukat függetleníteni, úgy készülnek, csütörtökön Bulgáriában lépnek pályára. Borbola Bence írása.

Amit a Nemzeti Sport már vasárnap jelzett, egy nappal később valóság lett: a távozó Boér Gábor helyett Márton Gábort nevezték ki a ZTE vezetőedzőjének, a hétfő délutáni edzést már az ötvenhét esztendős tréner tartotta. Az edzővel Zombori András beszélgetett.

Van igazság: Losonczi Dávidot hibás bírói döntés fosztotta meg megérdemelt világbajnoki elsőségétől a szeptemberi belgrádi viadalon, de a magyar szövetség határozott fellépése eredményes lett, és a 87 kilós kötöttfogású birkózó utólag megkapja az aranyérmet.

Székely Norbert: elértük a célunkat. A 2025-ös Európa-bajnokságra kvalifikáló selejtező első két mérkőzésén győző női válogatott szövetségi kapitánya, Székely Norbert úgy véli, nagy az esélyünk ott lenni a következő kontinensviadalon. Fazekas Zoltán interjúja.

Egyre javuló teljesítmény, ígéretesen bemutatkozó fiatalok, két vereség, egy győzelem és harmadik hely a Sárközy Tamás-emléktorna mérlege. A magyar jégkorong-válogatott szereplését Donald MacAdam szövetségi kapitány értékelte Kapolcsi-Szabó Bencének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik