Az NS-osztályzatok alapján Dibusz volt a válogatott legjobbja az Eb-selejtezőben; Márton szerint nagy sorozatra van szükségük

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2023.11.21. 23:02
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

A Nemzeti Sport osztályzatai alapján 7.40-es átlaggal Dibusz Dénes volt a magyar futballválogatott legjobbja az Eb-selejtezőben. A kapus, aki bravúrjaival selejtezőcsoportja megnyeréséhez is hozzásegítette a nemzeti együttest, immár harmadik Európa-bajnokságára készülhet. A Ferencváros futballistája lapunknak elmondta, mindent megtesz azért, hogy pályára léphessen a 2024-es kontinenstornán. Arról is kifejtette a véleményét, hogy az idén a 2022-es évét felülmúló válogatott szerinte képes lehet-e egy fokkal feljebb lépni egy hosszú Európa-bajnoki meneteléssel.A Nemzeti Sport osztályzatai alapján 7.40-es átlaggal Dibusz Dénes volt a magyar futballválogatott legjobbja az Eb-selejtezőben. A kapus, aki bravúrjaival selejtezőcsoportja megnyeréséhez is hozzásegítette a nemzeti együttest, immár harmadik Európa-bajnokságára készülhet. A Ferencváros futballistája lapunknak elmondta, mindent megtesz azért, hogy pályára léphessen a 2024-es kontinenstornán. Arról is kifejtette a véleményét, hogy az idén a 2022-es évét felülmúló válogatott szerinte képes lehet-e egy fokkal feljebb lépni egy hosszú Európa-bajnoki meneteléssel.

„Nehezebb a feladatunk, mint három éve. Akkor sem volt könnyű, de a srácok beleálltak a munkába, keményen dolgoztak a bennmaradásért, és sikerült elérniük. Most is ilyen hozzáállásra van szükség. Próbálunk a keretre olyan játékstílust kialakítani, ami eredményes lehet, ám a neheze a játékosokra hárul, nekik kell a pályán teljesíteniük” – erről is beszélt a lapunknak adott interjúban Márton Gábor, a ZTE FC vezetőedzője, akinek a kinevezését jó egy hete jelentette be a klub. A tréner úgy látja, „nagy sorozatot kell produkálnunk, hogy előre lépjünk a tabellán, ám győzelmekkel minden lehetséges”.

A krakkói központú Európai Játékokon öt versenyszámban indulva négyben is aranyérmet szerző Pekler Zalán a hírek szerint remek formában várja a sportlövők dohai világkupadöntőjét. Elsőként légpuskában 10 méteren lép lőállásba, szombaton pedig 50 méteren versenyez. A Nemzeti Sportnak elmondta, ez lesz az utolsó nagy megméretés számára ebben az évben, ezért kiemelten készült rá,azaz erre a versenyre hegyezte kia formáját.Presztízskérdésa sportágbon belül, hogy ki szerez érmet ezen a viadalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik