Lothar Matthäus: Magyarország Marokkó lehetett volna; A milliárdos sejk csodaautói

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.12.16. 22:58
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

• Lothar Matthäus Katarban exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak. Az 1990-es világbajnokság aranyérmes csapatkapitánya és az év aranylabdása Szöllősi Györgynek nemcsak a katari tapasztalatokról, hanem a magyar futball által megtett útról, a magyar válogatott vb-esélyeiről és arról is beszélt, miért voltak többen a vízilabdameccseken az ő kapitánysága idején, mint a futballon...
• Lothar Matthäus Katarban exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.
Az 1990-es világbajnokság aranyérmes csapatkapitánya és az év aranylabdása Szöllősi Györgynek nemcsak a katari tapasztalatokról, hanem a magyar futball által megtett útról, a magyar válogatott vb-esélyeiről és arról is beszélt, miért voltak többen a vízilabdameccseken az ő kapitánysága idején, mint a futballon...

• Már csak két meccs van hátra a katari labdarúgó-vb-ből. A szombati horvát–marokkói és a vasárnapi argentin–francia előtt háromoldalas helyzetjelentés az éremcsatákat sérülten és fáradtan, viszont rendkívül eltökélten váró csapatokról.

• A dollármilliárdos katari sejk autócsodáiból 15 Cristiano Ronaldót lehetne venni. Csillag Péter ezúttal a szép nevű (nem mellesleg forintban 726 milliárdos vagyont felhalmozó) Fajszal bin Kasszim Al-Tani magánmúzeumában járt, és volt mire rácsodálkoznia.

• És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. Klujber Katrinnal, a Vasast 20 éve irányító Markovits Lászlóval, Caeleb Dressellel, a futball-vb-történelem legnagyobb bírói baklövéseivel és Patrick Ikenne-Kinggel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik