Kubatov Gábor a Fradi bajnoki címéről: Odaföntről is olyan sokan akarták ezt, érezzük ezt mindannyian

2024.04.20. 19:36
Szombaton a Ferencváros labdarúgócsapata a Kisvárda elleni döntetlennel biztosította be a bajnoki címét a 2023–2024-es szezonban. A mérkőzés után Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a közösségi oldalán osztotta meg a fejében kavargó gondolatokat az aranyéremről.

A klubelnök azt írta a posztjában, hálás a Jóistennek. „Odaföntről is olyan sokan akarták ezt, érezzük ezt mindannyian” – fűzte hozzá.

Majd azzal folytatta, megboldogult édesapjának is hálás, aki több mint ötven évvel ezelőtt kivitte egy futballmeccsre, ahol azonnal beszippantotta őt a lelátón tapasztalható hangulat. Kubatov Gábor szerint a fradizmus „egy életérzés, egy életre szóló büszkeség, egy nagy család”.

A Fradi nekem a múzsám, az életem, a mindenem

– hangsúlyozta.

Ezután köszönetet mondott Dejan Sztankovics vezetőedzőnek és a teljes szakmai stábnak. „Köszönjük nekik azt, hogy ma bajnokként és példaképként állnak a gyermekeink és unokáink előtt” – írta az FTC elnöke.

Kubatov Gábor a szurkolóknak is köszönetet mondott. Szerinte sokan el nem tudják képzelni, hogy az évek során hány embernek adták vissza a hitét és a boldogságát.

„Ennek az alázatnak, kitartásnak és küzdeni akarásnak az eredménye, hogy újra együtt ünnepelhetjük a harmicötödik bajnoki aranyunkat. Erkölcs, Erő, Egyetértés. Százhuszonöt éve ez vezérel minket” – zárta bejegyzését Kubatov Gábor.

Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM
Frontvonal

Érdekel a sport? Szereted a sikersztorikat?
Most 184 olimpiai arany történetét olvashatod el féláron!

MEGVESZEM