Molnár Csaba szerint Magyar Péter tulajdonképpen lehülyézte Dobrev Klárát

2024.04.27. 13:53
Galambokkal nem szeret sakkozni, ezt mondta Magyar Péter a péntek esti tüntetésen, amely a DK alelnöke szerint azt jelenti, hogy hülyével vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni.

Molnár Csaba, a DK alelnöke a közösségi oldalán reagált arra, hogy Magyar Péter a pénteki tüntetésen ismét, a héten már sokadik alkalommal tulajdonképpen lehülyézte Dobrev Klárát.

Az EP-képviselő szerint azt a Dobrev Klárát, aki jogász-közgazdász, négy idegen nyelven beszél felsőfokon, akire a német Bundestagtól a londoni Westminsterig úgy tekintenek, mint az európai Magyarország arcára.

A Fidesz világától megszokhattuk, hogy még a legaljasabb jelzőktől sem riadnak vissza, de a legfelkészültebb ellenzéki politikusról eddig még ők sem merték azt hazudni, hogy hülye

– hangsúlyozta a DK alelnöke. Odaszúrt a Tisza Párt alelnökének és azt mondta, hogy jobban tenné, ha valóban kiállna, és egy vitában bizonyítana Dobrev Klárával szemben. 

„Két ilyen megkeresés érkezett, Dobrev Klára mindkettőre igent mondott, Magyar Péter egyikre sem. Van még kérdés?” – zárta sorait Molnár Csaba.

Magyar Péter egyébként Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel akart egy asztalhoz ülni és vitázni, de a Fidesz és a DK Deutsch Tamást és Dobrev Klárát javasolták helyettük.