DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap
F1

Ebben az esetben térne vissza Steiner

Günther Steiner az F1 hivatalos oldalán megjelent legfrissebb írása alapján élvezi jelenlegi életét, ám adott esetben örömmel töltene be ismét csapatfőnöki szerepet.

Günther Steiner a Haastól való távozása után sem távolodott el az F1-től, az olasz szakember a médiában vállalt szerepet.

„Gyakran megkapom a kérdést, hogy mivel foglalkozom, mióta nem vagyok csapatfőnök. Továbbra is jelen vagyok a sportban, habár egy más pozícióban tevékenykedem” – írja Steiner.



„Mindig jó azon emberek közelében lenni, akik valóban hozzátesznek ehhez a sporthoz – majd meglátjuk mi történik. Nem sürgető számomra, hogy újra csapatfőnök legyek, de mindig nyitott vagyok egy esetleges jó projektre.”

„Hogy mi ez a jó projekt? Nem tudnám meghatározni, de mindig fel-felbukkannak ilyen lehetőségek.”

Steiner mindezek mellett nem bánja, hogy több ideje jut a családjára.

„Ötleteket szül bennem, hogy továbbra is jelen vagyok a sportban. Szerencsésnek érzem magam, hogy most nem vagyok nyomás alatt, ami azt is jelenti, hogy több időt tölthetek a családommal” – tette hozzá az olasz szakember.

Günther Steinerhez kapcsolódó hír továbbá, hogy a Haas excsapatfőnöke beperli az amerikai istállót, miután véleménye szerint korábbi munkaadója több jogellenes tevékenységet is elkövetett.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: