Újabb neves edző kosarazta ki a Bayern Münchent

2024.05.02. 12:05
Újabb neves edző kosarazta ki a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern Münchent: Fabrizio Romano értesülése szerint Ralf Rangnick sem érkezik a rekorderhez.

A Manchester United korábbi trénerének a nevét nemrégiben dobták be Thomas Tuchel utódjaként, de úgy fest, hogy a Leverkusenben maradó Xabi Alonso, valamint a német válogatottal hosszabbító Julian Nagelsmann után Rangnick sem lesz a Bayern új edzője.

Az átigazolási ügyekben bennfentes Romano értesülése szerint a tréner közel volt a váltáshoz, de végül személyes indokok miatt maradt az osztrák válogatott élén.

Teljes szívemmel az osztrák válogatott kapitánya vagyok. Szeretném erőteljesen hangsúlyozni, hogy ez nem a Bayern München elutasítása a részemről, hanem egy döntés, hogy továbbra is a csapatomra és a közös céljainkra fókuszáljunk, ez pedig az Európa-bajnoki szereplés

– idézi Rangnick szavait Romano.

Így tehát újabb nevet húzhatunk ki a lehetséges utódok listájáról, és várhatjuk, kiét dobják be legközelebb a BL-elődöntő visszavágójára készülő együttessel kapcsolatban. 

(Borítókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)