A Barcelona áruba bocsáthatja a csodagyerekét

pedri
2024.05.02. 14:04
Meglepő fordulat jöhet a Barcelonánál, a katalán sztárcsapat a nyáron hajlandó megfontolni Pedri eladását – számolt be róla a RadioMarca.

A még mindig csak 21 éves középpályás a 2020–2021-es idényben robbant be, amelynek végén az Európa-bajnokságon, sőt az olimpián is remekelt.

Világszerte az egyik, ha nem a legnagyobb tehetségként számoltak vele, és a Barcelonának is első dolga volt hosszú távra lekötni tán legnagyobb értékét.

Az elmúlt három évben viszont rendre sérülésekkel küszködött, ami miatt megváltozott a helyzet, és könnyen lehet, hogy hajlandó lesz lemondani róla az együttes, ha megfelelő ajánlatot kap.

Az értesülés szerint az edzői stáb úgy érzi, a fejlődése nem alakul olyan ütemben, ahogyan az edzői stáb remélnél, sőt olyan hírek is akadnak, miszerint a pályán kívüli életstílusa nem megfelelő egy futballista számára.

Mondjuk, ez utóbbit rendszeresen tagadja a vele egy háztartásban élő testvére a közösségi médiában.

Számos tényező befolyásolhatja Pedri jövőjét a csapatban, a legfontosabbnak viszont így sem a klub nehéz anyagi helyzetét, hanem a középpályás egészségi állapotát tartják.

A katalánok felnőttcsapatában eddig 138 tétmérkőzésen pályára lépő Pedri szerződése még két évig érvényes a klubnál, piaci értéke pedig bár csökkent az egy évvel ezelőtti 100 millió euróhoz képest, még mindig 80 millión áll.

(Borítókép: Alex Caparros / Getty Images)