Egyszerre két férfit hív az ágyába Zendaya

Challengers
Vágólapra másolva!
A Challengers című film egy teniszezőnő sport- és magánéleti kalandjait mutatja be, amelyhez most megérkezett az első előzetes: rögtön azt bemutatva, hogy a Zendaya által alakított dögös teniszezőnő miként csavarja el egyszerre két férfi fejét és bíztatja őket hármas-szexre.
Vágólapra másolva!

A Challengers főszereplője a Zendaya által alakított Tashi Duncan, egy tehetséges fiatal teniszező, aki egyszerre csavarja el a fejét két sportolótársának, a Josh O'Connor által alakított Patricknek és a Mike Faist által életre keltett, Art Donaldsonnak. Később, felnőttként utóbbinak edzője, és egyúttal felesége is lesz, miután saját versenyzői karrierjét egy súlyos térdsérülés miatt fel kell adnia.

Majd az előzetes szerint az igazi konfliktust azt teremti meg a filmben, amikor az egykori két barát, és szerelmi vetélytárs szembe kerül egymással a Challengers tornán.

A szeptemberben a mozikba érkező filmet az a Luca Giadagnino rendezte, aki már a Szólíts a neveden) -nel is bizonyította, hogy mestere a nem mindennapi érzelmi és erotikus feszültség megteremtésének.