Napjaink egyik legizgalmasabb témájában tart konferenciát a napi.hu

2023.06.22. 15:30
A mesterséges intelligenciáról tart konferenciát az Indamedia csoporthoz tartozó Napi.hu szeptember 11-én. Az AI Summit 2023 Budapest nevű eseményt a Magyar Zene Házában rendezik.

Ősszel tartja idei második konferenciáját a napi.hu május végén a Válságálló-e a magyar gazdaság? címmel rendeztek konferenciát, amelynek nyitóbeszédét Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke tartotta, valamint előadást tartott többek között Tóth Tibor, a Pénzügyminisztérium államtitkára is. 

Az AI Summit 2023 rendezvény egyedülálló lehetőséget teremt arra, hogy a hazai szakemberek és érdeklődők bepillantást nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, és felfedezzék annak hatásait az üzleti életre, a társadalomra és az iparágakra. Az eseményre több mint 50 hazai és nemzetközi előadó kapott meghívást, jelenlétükkel biztosítva a konferencia sokszínűségét.

A konferencia helyszíneként a Magyar Zene Háza egyedi atmoszférával és innovatív környezettel járul hozzá a rendezvényhez, ami tökéletesen illeszkedik az AI Summit 2023 szellemiségéhez. A helyszín lehetőséget teremt a résztvevők számára, hogy elmélyedjenek a mesterséges intelligencia világában, mindezt ráadásul inspiráló környezetben. 

Az előadások párhuzamosan három előadóteremben zajlanak majd, több gyakorlati tudást ígérő workshoppal kiegészítve. A rendezvényen egész nap gondoskodnak a látogatók kényelméről, az estét pedig afterpartyval zárják a szervezők. 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak szeptember 11-én a Magyar Zene Házában az AI Summit 2023 Budapest rendezvényre. 

A konferenciával kapcsolatban további részleteket itt talál.