Baleset érte Marics Petit a színpadon, tolószékbe kellett tenni

2023.06.22. 21:10 Módosítva: 2023.06.23. 11:03
Az Index úgy értesült, hogy a VALMAR csütörtöki koncertjén baleset érte Marics Petit, emiatt az énekest tolószékbe kellett ültetni, majd rövid ápolást követően lépcsőn ülve, felpolcolt lábbal folytatta az előadást.

Csütörtök este koncertezett a VALMAR formáció a Budapest Parkban, azonban nem várt esemény zavarta meg a fellépést. Az egyik énekest, Marics Petit ugyanis baleset érte a színpadon.

Úgy tudjuk, az énekes egy rosszul sikerült ugrás után, a földetérésnél eltörhette a bokáját, ami miatt tolószékben kellett elhagynia a színpadot. Marics Peti édesanyja aggódva nézte végig a történteket a helyszínen.

Percekkel később azonban visszatért, és a lépcsőfokon ülve énekelt tovább. Így a koncert zavartalanul folytatódott.

Az esetről készült felvételek azonnal ellepték a közösségimédia-oldalakat, amelyeken jól látszik, hogy az esés után bár azonnal felsegítik az énekest, nem tud ráállni a jobb lábára.

@istvannagy16 boka off #maricspeti #foryou ♬ eredeti hang - István Nagy

Lapunk azt is megtudta, hogy a balesetet követően néhány percre leállt a fellépés, de Marics Peti visszatért a színpadra, és lépcsőn ülve, felpolcolt lábbal csinálta végig a koncert hátralévő részét.

A történtek után egy kiadatlan szerelmes számmal tért vissza, ez volt az első dal, amelyet a tolószékben ülve énekelt el.

Azonnal akcióba lendült a Budapest Park egészségügyi csapata

Megkeresésünkre a Budapest Park megerősítette, hogy a balesetet követően az egészségügyi szakszemélyzet azonnal ellátta a sérült énekest, akinek vélhetően eltört a bokája, ám pontos diagnózist csak a kórházi vizsgálatokat követően lehet megállapítani.

Emberfeletti teljesítmény volt Marics Peti részéről, hogy a fájdalmas sérülése ellenére hősiesen végig nyomta a koncertet

– közölte a Budapest Park az Indexszel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport