Megvan a John Wick spinoffjának premierje

2023.07.22. 18:06
Albert Hughes rendező és producer elárulta, a háromrészes John Wick eseménysorozatának végre megvan a bemutatási dátuma. A Continental: A John Wick világából című sorozat premierje szeptember 22-én lesz. Ezt követi majd a második rész szeptember 29-én, a harmadik pedig október 6-án kerül adásba.

A bejelentést a sorozatot bemutató beszélgetésen tette a rendező a San Diegó-i Comic-Conon – írja a Hollywood Reporter.

A hatalmas népszerűségnek örvendő akciófilmfranchise előzményfilmje a John Wick-univerzum középpontjában álló ikonikus bérgyilkosok szállodájának eredetét tárja fel.

A történteket pedig egy Winston Scott nevű fiatalember szemén és tettein keresztül mutatja be, amint az 1970-es évek New Yorkjának a poklába rántják, hogy szembenézzen a múltjával, amelyről azt hitte, hogy maga mögött hagyhatta. 

Scottot, a Wick-filmek kulcsfiguráját a szálloda igazgatójaként tevékenykedő Ian McShane alakítja. Colin Woodell játssza a fiatal Scottot a sorozatban, amelynek szereplőgárdájában többek között Mel Gibson, Michel Prada, Ben Robson és Jessica Allain is szerepel.

Hughes rendezte az első és a harmadik részt, egyúttal beszélt arról, hogy belevetette magát a Wick akció- és kaszkadőrvilágába, valamint arról is, hogyan kellett megbirkóznia a filmeknek való megfelelés elvárásaival.

A beszélgetésen több kisebb videót is bemutattak, amelyek tele voltak robbanásokkal, verekedéssel, vérrel, akcióval.