Törőcsik Franciska és Ember Márk szerelmespár lesz a Hogyan tudnék élni nélküled? című musicalben

Ember Márk és Törőcsik Franciska, a Demjén Ferenc slágereivel készülő új magyar romantikus musical, a Hogyan tudnék élni nélküled? főszereplői
Vágólapra másolva!
A Hogyan tudnék élni nélküled? című musical egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el, amely örökre megváltoztatja egy fiatal szerelmespár életét. A Demjén Ferenc slágereire felfűzött felnövés- és egyben felszabadulás-történet forgatókönyvét Kormos Anett Goda Krisztinával írta, a film rendezője Orosz Dénes, és kiderült, hogy a főszerepekben Törőcsik Franciskát és Ember Márkot láthatjuk. A forgatás késő ősszel kezdődik.
Vágólapra másolva!

- nyilatkozta Orosz Dénes, a Hogyan tudnék élni nélküled? című musical rendezője, aki olyan közönségsikereket jegyez, mint a Poligamy, a Coming out, és a Seveled.

– mesélte el Törőcsik Franciska, akit ősszel első filmfőszerepében, a Cicaverzum-ban láthat majd a közönség a mozikban és fontos szerepben tűnik majd fel a tervek szerint jövőre a képernyőkre érkező, látványos Hunyadi-sorozatban is.

Ember Márk és Törőcsik Franciska, a Demjén Ferenc slágereivel készülő új magyar romantikus musical, a Hogyan tudnék élni nélküled? főszereplői Forrás: NFI/IKO

Ember Márk, a Hogyan tudnék élni nélküled? férfi főszereplője nem fog zavarba jönni, amikor hangszert kell ragadnia majd a forgatáson, hiszen több zenekar tagjaként, köztük a GRUND - a Vígszínház fiúzenekarával is nagy sikerrel koncertezik.

– vallott Ember Márk a filmről, melynek forgatása késő ősszel kezdődik a tervek szerint.

A Hogyan tudnék élni nélküled? két fiatal mindent elsöprő szerelmének története. Örökzöld slágereket, látványos táncjeleneteket, érzelmes és szórakoztató moziélményt ígér az alkotócsapat. Szinte az összes nagy hazai filmforgalmazó érdeklődését felkeltette a projekt, az egyeztetések még folynak arról, hogy ki mutatja be majd a filmet a hazai mozikban.

A két idősíkon játszódó film történetében a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi az apja által számára kijelölt és természetesen „minden szempontból tökéletes" vőlegényével. A lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival ... és mindent elsöpör a szerelem.

A Hogyan tudnék élni nélküled? forgatókönyvét az egyik legnépszerűbb humorista, forgatókönyvíró Kormos Anett Goda Krisztinával közösen írta. Goda, kinek nevéhez rendezőként és forgatókönyvíróként számos sikeres mozifilm kapcsolódik (Szabadság, szerelem, Csak szex más semmi, Kaméleon, BUÉK), most kreatív producerként is közreműködik. A film az IKO gyártásában készül, producere dr. Kirády Attila.