Orbán Viktor: Vannak dolgok amelyek fontosabbak, mint én magam

2023.07.25. 19:26
Szombaton Orbán Viktor miniszterelnök ellátogatott a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Kászonjakabfalva melletti képzési központjába. A miniszterelnök találkozott az MCC diákjaival, akik különböző témákban kérdezték a kormányfőt.

A Mathias Corvinus Collegium Kászonjakabfalva melletti képzési központjába látogatott Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

Az épület megtekintése után Orbán az MCC diákjaival találkozott, akik kérdezték őt az európai politikáról, a politikusi pályáról, a magyar nemzeti érdekérvényesítésről, valamint a kormányfő könyv- és filmélményeiről is.

Orbán beszélt a politikai megosztottságról is. Szerinte az ő zászlaja alatt olyan emberek vannak, akiknek a család, a haza és isten az első.

A mieink, akikkel mi vagyunk egy zászló alatt, azok azt gondolják, az emberi élet olyan, hogy vannak dolgok, amelyek fontosabbak, mint én magam. Ilyen dolog a családom, a hazánk, és a Jóisten. Ezek nagyobb dolgok, mint mi vagyunk. Valójában az életnek a szépségét az adja, hogy a nálunk nagyobb dolgokat kell szolgálni

mondta a miniszterelnök.