Izmos felsőtestű Barbie-szereplőként tűnt fel Karácsony Gergely

2023.07.26. 08:51
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke közösségi oldalán akadt ki Karácsony Gergely főpolgármesterre, amihez egy nem mindennapi fotót is megosztott.

A Fradi BL-kiesése után a csapat elnöke most egy politikai bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán. Kubatov Gábornál a budapesti városvezetés miatt telt be a pohár.

A politikus szerint méltán szerepelhetne a Barbie-filmben Karácsony Gergely „csődgondnok úr”, mivel „nem túl okos”, emellett a „semmittevés nagymesterének” is nevezte. Megjegyezte, hogy „Karácsony Gergely főnökével, Gyurcsánnyal és a haverjaikkal kiürítették Budapest kasszáját”. 

Pénzügyi gondokkal küzd Budapest

Ahogy az Index beszámolt róla, a Fővárosi Önkormányzat több mint egy hónapja indított pert a Magyar Államkincstár ellen a szolidaritási hozzájárulás összegének megemelése miatt. A főpolgármester korábban többször kijelentette, hogy Budapest nem hajlandó befizetni az emelt adó összegét, mivel a fővárosi közszolgáltatásokat is veszélybe sodorta.

A főpolgármester közösségi oldalán jelentette be, hogy Budapest fellebbez a szolidaritási hozzájárulás ügyében hozott bírósági döntés ellen. Karácsony szerint érdemi bírósági eljárásban a főváros be tudná bizonyítani, hogy miért jogsértő a szolidaritási hozzájárulás mértéke és beszedése. Varga Mihály üdvözölte a bíróság döntését, és azt írta, hogy Karácsony csődbe vitte a fővárost.